LA FRITE GERAARDSBERGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 234 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Frite Geraardsbergen. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 10:10 Très belle découverte ! Commande arrivée plus tôt que prévue, livreur très sympathique. La qualité des plats au top. Je recommande.
15 jul 2024 om 6:36 Super flexibele zaak. Vroeger geleverd op mijn vraag, top!! Zeer ruime porties en altijd lekker. Hier kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen. 1 puntje, de mogelijkheid om een portie losse frieten te voorzien ipv de speciallekes? Dochter vraagt dit
14 jul 2024 om 6:48 Dikke in orde as usual bedankt voor de fanta
11 jul 2024 om 16:53 Verse groenten in de frans brood heel snel en lekker toppers
11 jul 2024 om 12:07 C’était pas très bon.. Et du mal à digérer.. la moitier est parti à la poubelle…
10 jul 2024 om 15:31 Le poulet est délicieux et le chicken burger est très gourmand merci ; je recommande
10 jul 2024 om 15:06 De best van Geraardsbergen veel lekker dank u
10 jul 2024 om 10:48 Er stond dat het 35-50 min zou duren, we hebben er uiteindelijk 2 uur op gewacht. Chicken wings en frieten niet volledig doorbakken en burgers niet lekker.
9 jul 2024 om 22:14 Perfect zoals gewoonlijk !
9 jul 2024 om 22:13 Zeer vriendelijke service, stuurde me een berichtje omdat erg druk was en bestelling wat vertraging had. Koerier telefoneerde me alvorens hij aan kwam en was zeer vriendelijk! Eten was zeer lekker, warm en erg vers!
7 jul 2024 om 21:52 Top kwaliteit Vriendelijkheid is super
1 jul 2024 om 20:36 Eten werd heel snel geleverd & het was zeer lekker!!!